Fra 23. maj til 17. juni samler Aarhus Kommune idéer til, hvordan vi sammen kan arbejde med verdensmålene, styrke små og store fællesskaber og den bæredygtige omstilling. Efter evaluering vil godkendte idéer gå videre til afstemning.

Kom med, hvis du er ung (15-25 år) eller arbejder med unge og gerne vil være en del af en sag eller et fællesskab, som interesserer sig for natur, vand, klima, sårbare, sundhed, lighed, mangfoldighed, medborgerskab eller andet.

 1. Intro: Kom ned i Domen[1] den 23. maj kl. 17-18.30 og hør mere om projektet og Verdensmålene. Der vil blive serveret en sandwich. 
 2. Workshop: Deltag i workshop og idéudvikling på Domen den 3. juni kl.17-19. Der vil blive serveret en sandwich

 

Tilmeld dig/jer og stil spørgsmål på kontakt mailen på siden.

Venlig Hilsen

Frivilligcenter Aarhus og Aarhus Kommune

[1] Domen, Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C

 1. Intro: Kom ned i Domen[1] den 23. maj kl. 17-18.30 og hør mere om projektet og Verdensmålene. Der vil blive serveret en sandwich.
 2. Workshop: Deltag i workshop og idéudvikling på Domen den 3. juni kl.17-19. Der vil blive serveret en sandwich.
 3. Opret din ide: Upload din idé på den digitale platform Consul, der introduceres under forløbet. Du kan godt komme med idéer og stemme selvom du ikke har været til møde i Domen eller deltaget i workshops, men vi anbefaler, at man møder op og bliver inspireret og får hjælp.
 4. Evaluering af idéer: Modtag løbende kommentarer og evaluering af din ide sådan, at den kan godkendes og gå videre til afstemning.
 5. Afstemning: Alle der opretter sig, får mulighed for at stemme på, hvilke projekter som skal have penge. Afstemningen foregår på Consul.
 6. Realisering: De projekter der har fået penge inviteres til møde om realisering.

 

[1] Domen, Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C

 

 • Handler om et eller flere af FN´s verdensmål.
 • Bidrager til at styrke små eller store fællesskaber
 • Kan komme alle unge i Aarhus til gode. Idéerne må fx ikke være målrettet en bestemt forenings medlemmer.
 • Kan realiseres i eller ved DOMEN, på Pier 2 eller med udgangspunkt i DOMEN.
 • Målgruppen for din idé skal være unge i alderen 15-25 år.
 • Din idé skal kunne gennemføres for et beløb på max 80.000 kr. alt inklusive Tænk gerne i flere små og store projekter. Det er ikke nødvendigvis et projekt til 80.000 der får alle pengene.
 • Pengene må ikke gå til egen aflønning, men må godt gå til aflønning/honorar af eksterne

Hvis du er med i en forening, kan det være en god ide at tænke din egen forenings arbejdskraft ind i projektets virkeliggørelse. Hvis du selv gerne vil være med til at gennemføre din ide, er det også et plus. Men det er ikke et krav.