Brug Domen til at mødes og samles

Har du som borger, virksomhed eller forening et arrangement, som kan samle folk om en vigtig sag, der fremmer fællesskab, medborgerskab og bæredygtig udvikling? Eller mangler du et sted at mødes med andre? Så er Domen måske lige noget for dig.

Rammer og dogmer for brug af Domen:

  1. Domen skal være tilgængelig for alle. Derfor arbejder vi for, at arrangementerne som udgangspunkt er åbne og gratis. Det er dog også muligt at booke Domen til lukkede arrangementer, eller tage entré i forbindelse med en koncert ect.
  2. Dit arrangement skal komme små og store fællesskaber til gode og bidrage til at fastholde og udvikle et socialt, økonomisk og bæredygtigt velfærdssamfund.
  3. Drøm stort og vær med til at skabe en ”vi går forrest trend” inden for medborgerskab og bæredygtighed.
  4. Frem medmenneskelighed og accept, forvent det bedste fra dine medborgere og begynd med dig selv.
  5. Del den viden, der hjælper os til at realisere vores fælles mål om fællesskab, bæredygtighed og medborgerskab, og vis os, hvad der går godt og skidt

Herunder finder du nyttige information om priser, booking og rum.

Det er ikke sikkert vi har udtænkt den perfekte formel for, hvordan Domen bedst lever op til sit formål for dig. Kontakt os derfor gerne, hvis du har nogle ideer til, hvordan vi sammen kan gøre det bedre, eller hvis du gerne vil finde ud af, om Domen kan bruges til netop det, du gerne vil.

Har du en ide til at fremme medborgerskab, bæredygtighed og fællesskab?

For at bruge Domen skal dit arrangement falde inden for Domens målsætning. Det vil sige, det skal forsøge at bidrage til at skabe medborgerskab, fællesskab og bæredygtig (by)udvikling.

Er dit arrangement åbent for offentligheden?

Domen er et åbent hus for alle, der interesserer sig for fællesskab, samskabelse og bæredygtig (by)udvikling. Domen anvendes kun sjældent til lukkede arrangementer og arrangementer, hvor der er entré. Målet med holde Domen åben for alle afspejles også i priserne, hvis du vil leje Domen.

Sådan booker du Domen

  • Skriv til domen@aarhus.dk med din forespørgsel.
  • Herefter vurderes det om arrangementet passer ind Domens målsætning
  • Passer arrangementet ind vil du modtage et bookingskema som skal læses igennem og udfyldes. Skemaet sendes retur til domen@aarhus.dk
  • Ved samme henvendelse vil du modtage en oversigt over priser og betingelser for på booking af Domen, som skal læses igennem.
  • Vær opmærksom på, at hvis du skal afholde koncert og ønsker at gøre brug af AV/PA-udstyr (udover det fastmonterede) skal Domens lydmand/teknikker benyttes. Se priser i skemaet nedenfor.

Booking betingelser og priser 2023

Lejen er moms-fritaget

Ønskes et arrangement afholdt uden for Domens almindelige åbningstider, kontaktes: domen@aarhus.dk. Er der tale om et ekstraordinært tidligt/sent arrangement, opkræves et gebyr på 300 kr.

Aflyses et arrangement syv dage før afviklingsdagen, betales 25% af den samlede udgift. Dagen før arrangementet inden kl. 12 betales 50% af den samlede udgift. I forhold til forplejning gælder samme frister. 

Økologisk Café, bar og mad i Domen

Drikkevarer kan købes i caféen.
Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke.

Hvis der er brug for forplejning til et arrangement, aftales det med Domens café på mail: domen@aarhus.dk

Hele Domen - stueetage og 1. sal

Mødelokale på stueetagen

Hele Stueetagen

1. sal uden kontor

Det lille mødelokale på 1. sal

 

Booking af Domen sker på mail: domen@aarhus.dk
eller på telefonnummer: 41874695