Brug Domen til at mødes og samles

Har du et arrangement, som kan samle folk om en vigtig sag der fremmer medborgerskab og bæredygtig udvikling. Eller mangler du et sted at mødes med andre, så er Domen måske lige noget for dig. Kan dog ikke bookes til private fester eller anvendes til greenwashing arrangementer. 

Rammer og dogmer for brug af Domen:

  1. Domen skal være tilgængelig for alle. Derfor arbejder vi for at arrangementerne er åbne og gratis. Det er dog også muligt at booke Domen til lukkede arrangementer. Dog ikke private såsom fødselsdage, bryllupper og konfirmationer. 
  2. Dit arrangement skal komme små og store fællesskaber til gode og bidrage til at fastholde og udvikle et socialt, økonomisk og bæredygtigt velfærdssamfund.
  3. Drøm stort og vær med til at skabe en ”vi går forrest trend” inden for medborgerskab og bæredygtighed.
  4. Frem medmenneskelighed og accept, forvent det bedste fra dine medborgere og begynd med dig selv.
  5. Del den viden, der hjælper os til at realisere vores mål og vis os, hvad der går godt og skidt

Herunder finder du nyttige information om priser, booking og rum.

Det er ikke sikkert vi har udtænkt den perfekte formel for, hvordan Domen bedst lever op til sit formål. Kontakt os derfor gerne, hvis du har nogle ideer til, hvordan vi sammen kan gøre det bedre, eller hvis du gerne vil finde ud af, om Domen kan bruges til netop det, du gerne vil.

 

Har du en ide til at fremme medborgerskab, bæredygtighed og fællesskab?

For at bruge Domen skal dit arrangement falde inden for Domens målsætning. Det vil sige, det skal forsøge at bidrage til at skabe medborgerskab, fællesskab og bæredygtig (by)udvikling.

Er dit arrangement åbent for offentligheden?

Domen er et åbent hus for alle, der interesserer sig for fællesskab, samskabelse og bæredygtig (by)udvikling. Domen anvendes kun sjældent til lukkede arrangementer og arrangementer, hvor der er entré. Målet med holde Domen åben for alle afspejles også i priserne, hvis du vil leje Domen.

Sådan booker du Domen

  • Skriv til domen@aarhus.dk med din forespørgsel.
  • Herefter vurderes det om arrangementet passer ind Domens målsætning
  • Passer arrangementet ind vil du modtage et bookingskema som skal læses igennem og udfyldes. Skemaet sendes retur til domen@aarhus.dk
  • Ved samme henvendelse vil du modtage en oversigt over priser og betingelser for på booking af Domen, som skal læses igennem.
  • Vær opmærksom på, på skal du afholde koncert eller ønsker du brug af AV/PA-udstyr (udover det fastmonteret skal) skal Domens lydmand/teknikker benytter. Se priser i skemaet længere nede.

Hvad koster det at bruge Domen?

 

Lejen er moms-fritaget

Forbrug på henholdsvis 300 kr., 500 kr. eller 800 kr. er et engangsbeløb pr. arrangement. Det dækker over udgifter til el, vand og rengøring.
Når du afholder et arrangement, er det muligt på tilkøbe hjælp til teknik, opstilling, forplejning mv.

Ønskes et arrangement afholdt uden for Domens almindelige åbningstider, kontaktes domen@aarhus.dk. Arrangementer der slutter uden for normal åbningstid koster 400 for de to første timer ud over den normeret tid, derefter 400 i timen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at tage entré ved åbne arrangementer i Domen. Domen er som bylivshus en ramme for fællesskaber, hvor alle skal kunne deltage. Det er dog altid tilladt på 'lade hatten gå rundt' ved åbne arrangementer.

Økologisk Café, bar og mad i Domen

Drikkevarer - The, kaffe, øl, vin og vand kan købes i caféen. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke.

Domens café har faste foreninger og socioøkonomiske virksomheder, der arbejder med styrke fællesskab og medborgerskab. Derudover indgår Domen i et beskæftigelsessamarbejde med fonden Rummelig i Midt.

Åbningstider for Domens Café og Bar:

Mandag: lukket
Tirsdag til Torsdag: kl. 10 - 18
Fredag og Lørdag: kl. 10 - 20
Søndag: 10-18

Og efter nærmere aftale.

Hele Domen - stueetage og 1. sal

Mødelokale på stueetagen

Hele Stueetagen

1. sal uden kontor

Det lille mødelokale på 1. sal

 

Booking af Domen sker på mail: domen@aarhus.dk
eller på telefonnummer: 41874695