Brug Domen til at mødes og samles

Har du et arrangement, som kan samle folk om en vigtig sag der fremmer medborgerskab og bæredygtig udvikling. Eller mangler du et sted at mødes med andre, så er Domen måske lige noget for dig.

Rammer og dogmer for brug af Domen:

  1. Domen skal være tilgængelig for alle. Derfor arbejder vi for at arrangementerne er åbne og gratis. Det er dog også muligt at booke Domen til lukkede arrangementer.
  2. Dit arrangement skal komme små og store fællesskaber til gode og bidrage til at fastholde og udvikle et socialt, økonomisk og bæredygtigt velfærdssamfund.
  3. Drøm stort og vær med til at skabe en ”vi går forrest trend” inden for medborgerskab og bæredygtighed.
  4. Frem medmenneskelighed og accept, forvent det bedste fra dine medborgere og begynd med dig selv.
  5. Del den viden, der hjælper os til at realisere vores mål og vis os, hvad der går godt og skidt

Herunder finder du nyttige information om priser, booking og rum.

Det er ikke sikkert vi har udtænkt den perfekte formel for, hvordan Domen bedst lever op til sit formål. Kontakt os derfor gerne, hvis du har nogle ideer til, hvordan vi sammen kan gøre det bedre, eller hvis du gerne vil finde ud af, om Domen kan bruges til netop det, du gerne vil.

 

Beskæftiger du dig med medborgerskab, fællesskab eller bæredygtighed?

For at bruge Domen skal dit arrangement falde inden for Domens målsætning. Det vil sige, at det skal bidrage til medborgerskab, fællesskab og bæredygtig (by)udvikling.

Er dit arrangement åbent for offentligheden?

Domen er et åbent hus for alle, der interesserer sig for fællesskab, samskabelse og bæredygtig (by)udvikling. Domen anvendes derfor kun sjældent til lukkede arrangementer og arrangementer, hvor der er entré. Målet med at holde Domen åbent for alle afspejles også i priserne, hvis du vil leje Domen.

Sådan booker du Domen

  • Skriv til domen@aarhus.dk med din forespørgsel.
  • Falder dit arrangement inden for Domens målsætning vil du efter første henvendelse modtage et bookingskema som skal læses igennem og udfyldes. Skemaet sendes herefter retur til domen@aarhus.dk
  • Ved samme henvendelse vil du modtage en oversigt over betingelser og priser for at booke Domen, som læses igennem.
  • Vær opmærksom på, at skal du afholde koncert eller ønsker du brug af AV/PA-udstyr (udover det fastmonteret skal) skal Domens lydmand/teknikker benyttes. Se priser i skemaet længere nede.

Hvad koster det at bruge Domen?

Lejen er moms-fritaget

Forbrug på henholdsvis 300 kr., 500 kr. eller 800 kr. er et engangsbeløb pr. arrangement. Det dækker over udgifter til el, vand og rengøring.
Når der afholdes et arrangement, er det muligt at tilkøbe hjælp til teknik, opstilling, forplejning mv.

Ønskes et arrangement afholdt uden for Domens almindelige åbningstider, kontaktes domen@aarhus.dk. Er der tale om et ekstraordinært tidligt/sent arrangement, opkræves et åbne-/lukkegebyr på 300 kr.

Det er ikke muligt at tage entré ved åbne arrangementer i Domen. Domen er som bylivshus en ramme for fællesskaber, hvor alle skal kunne deltage. Det er dog altid tilladt at ’lade hatten gå rundt’ ved åbne arrangementer.

Aflyses arrangementet syv dage før arrangement betales 25 % af den samlede udgift. Dagen før arrangement inden kl. 12 = 50 % af den samlede udgift. I forhold til forplejning gælder samme frister, og der betales i øvrigt for det aftalte antal gæster. Antallet kan ændres senest 3 dage inden arrangementet.

Økologisk Café, bar og MAD i Domen

Drikkevarer - også the og kaffe - købes i Caféen.
Hvis der er brug for forplejning til et arrangement, aftales det med Domens café på mail domenscafe@aarhus.dk, og der bestilles senest 10 dage før.

Domens café har faste samarbejdsaftaler med foreninger og socioøkonomiske virksomheder, der arbejder med at styrke fællesskab og medborgerskab. Derudover indgår Domen i et beskæftigelsessamarbejde med fonden Rummelig i Midt.

Det er ikke muligt at medbringe egne mad- og drikkevarer.

Åbningstider for Domens Café og Bar:
Tirsdag til søndag kl. 10 – 20. Mandag lukket

Og efter nærmere aftale.

Hele Domen - stueetage og 1. sal

Mødelokale på stueetagen

Hele Stueetagen

1. sal uden kontor

Det lille mødelokale på 1. sal

 

Booking af Domen sker på mail domen@aarhus.dk eller på telefonnummer 41874695